Matka semien bezlepkové müsli. Jednoducho zdravé

Prísady pre matku semien, bezlepkové müsli

4 pl prášku quinoa,
0,3 dl mlieka (ryžového mlieka, sójového mlieka, kravského mlieka),
1 čl škorice,
1 čl vanilky,
1 pl stévie (prípadne medu),
1 pl pomletých zŕn acai,
¼ pohára orieškov,
¼ pohára orechov,
niekoľko kúskov sušených sliviek a datlí.

Príprava matky semien, bezlepkového müsli

  • Orechy a oriešky pomelieme v drvičke.
  • Sušené ovocia pokrájame na malé kúsky.
  • Zmiešame prášok z quinoy a drť z acai, potom prisladíme podľa chuti.
  • Celé zamiešame.

Müsli z quinoy získa ešte lepšiu chuť a konzistenciu, ak ho pripravíme večer, na celú noc vložíme do chladničky a konzumujeme až na druhý deň.

Podobné recepty: